Compania de productie Moving Pictures realizeaza spoturi publicitare video, prezentari video ale companiilor si produselor, video documentare si de tip en-detail. Misiunea noastra este sa oferim antreprenorilor si intreprinderilor mici si mijlocii aceleasi posibilitati de promovare creati ve si de calitate inalta, care sunt de obicei accesibile doar marilor corporatii sau companiilor cu bugete PR dedicate.

Modul in care putem sa livram astfel de servicii este o inovatie pe piata media: transformand servicii de inalta customizare in produse gata cu minima personalizare. Printr-o diferentiere de pret clara intre produsele noastre, DEMO, BLITZ, si MASS, cautam produsul potrivit pentru fiecare client.

Consultantii si scriitorii nostri sunt cei mai buni sfetnici ai firmei tale inca de la primele discutii: in loc de a propune oferte obscure cu echipament scump si posibilitati tehnice greu accesibile, ei vor evalua necesitatile de promovare a business-ului si vor oferi produsul media potrivit si cost efectiv.

Punctele forte ale companiei noastre:

  • Profesionalism și personal calificat, cunoștințe tehnice avansate, echipa calificată, acces la talent pool local si international datorită studiilor de profil în SUA și România;
  • Experiență de lucru demonstrată printr-un portofoliu de peste 10 spoturi publicitare, filme de scurt metraj participante în festivale. Credibilitate și track-record ale membrilor echipei; 
  • Entuziasm și flexibilitate: cultură antreprenorială. IMM livreaza servicii pentru IMM, aceeasi cultura. O afacere care ajuta alte afaceri.

Acces la echipament performant prin grantul UE POCU Start-up Diaspora 2018.