Realizam spoturi publicitare pentru produsele sau servicii companiei tale, în diferite formate, de diferite dimensiuni și extensii pentru TV, platforme video sau rețele sociale. Spotul rezultă din consultări și lucru asupra scenariului, producție și montaj și mixaj audio video, final file output.

FILME DE SCURT SI LUNG METRAJ

Avem o echipa dinamica ce poate realiza orice idee intr-un film de scurt sau lung metraj. Sau va putem oferi suportul tehnic si logistic pentru a realiza ideea pe care o aveti. Daca nu o aveti o facem impreuna.

SPOTURI COMERCIALE

BLITZ – spot video realizat cu minim resurse după un scenariu gata pregătit, a cărui complexitate nu implică actori și nici producție masivă. Spoturile înscrise sub această categorie sunt destinate promovării pe rețele de socializare, site propriu, TV local.

Filmările și fișierul final se vor efectua pe suport HD cu echipamentete din dotare. Formatul full HD pana la 30 frame per second permite utilizarea unor echipamente mai accesibile la pret,  ca camere video de tip DSLR, ceea ce reduce costurile de productie a spotului si reduce procesele de lucru excluzand procese ca transcodarea, post-procesarea. 

DEMO – prezentare destinată producătorilor și afacerilor pentru a prezenta produsul si serviciile lor si difuzare la targuri, expozitii, dar si distribuite clientilor impreuna cu cataloage de produse, pentru a cunoaste produsul, instructiuni de folosinta. Filmarile se vor realiza in format ultra HD sau 2 k, destinate pentru proiectii pe micile si marile ecrane. Se va apela la rental houses pentru echipament aditional ca lumini; se ofera mai multe optiuni de scenariu pentru client.  Film/reportaj/demonstrație. Produs video de 5-10 min, documentary style, film de prezentare a produselor sau utilajelor sau a afacerii pentru expoziții sau târguri. Final output: fișier video Full HD sau 4K pentru proiecție și ecrane LED, emisiuni TV.

MASS – Reclama TV va fi filmata pe echipamente performante, care permit. Lucrul creativ de definire a conceptului, scenariului include cateva sesiuni de lucru cu clientului bazate pe feedback, cu imbunatiri ulterior. Se utilizeaza echipamente performante care permit procesarea si post procesear fisiserelor necompresate de format mare, de tip 2k, 4k. Desi cresc costurile si timpul de lucru, posibilitatile de lucru asupra imaginii duce la un produs final complex.